CELOZRNNÉ CESTOVINY S TUNIAKOM A ZELENOU FAZUĽKOU

Suroviny:
neuvarené celozrnné cestoviny 65 gzelené fazuľky pripravené na pare 50 g
tuniak zbavený vlastnej šťavy 80 g
cesnak (strúčik) 1 ks
olivový olej 1 ČL
mleté čierne korenie
trocha šťavy z citrónu
petržlenová vňať
soľ
Postup:
Cestoviny som si dala uvarila vo vriacej, mierne osolenej vode. Medzitým som si v stredne veľkej mise zmiešala tuniaka, zelené fazuľky, olivový olej, petržlenovú vňať, citrónovú šťavu, cesnak a dochutila zľahka soľou a korením.
Uvarené cestoviny som premiešala s tuniakovou zmesou. Pre ešte lepšiu chuť nakoniec cestoviny posypte strúhaným parmezánom.
Nutričné hodnoty:
1 porcia obsahuje:
KCAL 400
Tuk 9
Bielkoviny 22
Sacharidy 50