CELOZRNNÉ CESTOVINY S TUNIAKOM A ZELENOU FAZUĽKOU

Suroviny:

neuvarené celozrnné cestoviny 65 g
zelené fazuľky pripravené na pare 50 g
tuniak zbavený vlastnej šťavy 80 g
cesnak (strúčik) 1 ks
olivový olej 1 ČL
mleté čierne korenie
trocha šťavy z citrónu
petržlenová vňať
soľ

Postup:

Cestoviny som si dala uvarila vo vriacej, mierne osolenej vode. Medzitým som si v stredne veľkej mise zmiešala tuniaka, zelené fazuľky, olivový olej, petržlenovú vňať, citrónovú šťavu, cesnak a dochutila zľahka soľou a korením.

Uvarené cestoviny som premiešala s tuniakovou zmesou. Pre ešte lepšiu chuť nakoniec cestoviny posypte strúhaným parmezánom.

Nutričné hodnoty:

1 porcia obsahuje:

KCAL                 400

Tuk                    9

Bielkoviny         22

Sacharidy          50

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky