GRILOVANÉ HOVÄDZIE SO ZELENINOU A REZANCAMI

Ingrediencie:

  • 600g hovädzý rumpsteak (4x150g) alebo iné hôvedzie vhodné na rýchlu úpravu
  • 1/2 šálky čiernej omáčky (sójovej alebo fazuľovej)
  • 2 červené papriky nakrájané na väčšie plátky
  • 1 veľká červená cibuľa nakrájaná na mesiačiky
  • 150 g hrášok celý, sladký
  • 450g tenké rezance alebo špagety (celozrnné)

Postup:

Hovädzie steaky naložíme do misy s omáčkou a necháme cca 1h marinovať v chladničke. Predhrejeme gril alebo panvicu s grilom a cca 5 minút opekáme cibuľu s paprikou a hráškom. Po opečení preložíme na misu. Následne gril rozohrejeme a opečieme steaky cca 4 minúty z každej strany (Medium). Preložíme na tanier, zakryjeme a necháme odpočinúť cca 5 minút. Medzitým si uvaríme cestovinu, ktorú po jej uvarení a scedení zmiešame s cibuľou, paprikou, hráškom, ochutíme soľou a korením. Naporcujeme, pridáme steaky a podávame.

NUTRIČNÉ HODNOTY:

Počet porcií: 4


Nutričné hodnoty v jednej porcii
Energetická hodnota 407 kcal/1703 Kj
Bielkoviny 39,5 g
Sacharidy 40 g
Tuky 8,9 g
z toho nasýtené 3,4 g

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky