HOVÄDZÍ STEAK S HUBOVÝM ŠALÁTOM

mäso

800 g Hovädzia sviečková
2 PL Čierne korenie
2 PL Nové korenie
60 g Surové vajce 1 ks vajíčka
1 ČL Morská soľ

šalát

250 g Šampiňóny pokrájané na pásiky
5 g Cesnak 1 strúčik
5 PL Olivový olej
50 g Cibuľka jarná
80 g Špenát baby špenát
1 ČL Horčica
1 PL Balzamikový ocot

Postup:

1 Korenie si pridáme do mažiara a poriadne rozdrvíme. Rozbijeme si vajíčko a potrieme mäso bielkom, posypeme rozdrveným korením. Morskú soľ a nerozdrvené korenie vtlačíme náhodne do mäsa

2 Na panvici si opražíme huby s cesnakom, kým nebudú mäkké. Potom si pripravíme mäso, ktoré opečieme z každej strany po dobu 6 - 8 minút. Mäso otáčame len raz.


3 Mäso po opražení obalíme do fólie a necháme postáť po dobu 5 minút. Do misky si dáme huby s cesnakom, olivový olej, horčicu a balzamikový ocot a poriadne premiešame.


4 Pekne naservírujeme a užijeme si vynikajúci a zdravý obed :)

Nutričné hodnoty:

Počet porcií: 4
Kalórií: 646

Hodnota jednej porcie
Tuk: 43 g
Sacharidy: 15 g
Bielkoviny: 48 g

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky