MARINOVANÁ JAHŇACINA

Ingrediencie pre tento recept: Počet porcií: 4
600 g Jahňacie mäso
2 PL Horčica
10 g Mäta kučeravá 1 vetvička
300 g Strúhanka
1 g Soľ
1 g Čierne korenie
2 PL Olivový olej
Postup:
1 Rozpálime si panvicu a opečieme mäso so soľou a korením.
2 Z mäty, horčice a oleja si pripravíme pastu a natrieme s ňou mäso a odložíme ho na 6 hodín do chladničky.
3 Trocha mäty vymixujeme a pridáme do strúhanky. Natreté mäsko obalíme v mätovej strúhanke a pečieme v rúre na 140°C asi 45 minút. Dobrú chuť.
Nutričné hodnoty:
Počet porcií: 4
Kalórií: 622
Hodnota jednej porcie
Tuk: 29 g
Sacharidy: 59 g
Bielkoviny: 28 g