ŠŤAVNATÉ KURACIE PLÁTKY

Ingrediencie pre tento recept: Počet porcií: 4
500 g Kuracie prsia cca 4 kúsky
4 PL Tatárska omáčka
20 g Cesnak 2 strúčiky
100 g Hladká múka
Postup :
1 Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na 2 cm hrubé plátky, osolíme a okoreníme.
2 Mäso premiešame s tatárskou omáčkou a prelisovaným cesnakom. Môžeme ho dať na 30 minút do chladničky. Mäso tak bude jemnejšie a šťavnatejšie.
3 Na panvici zohrejeme olej. Plátky kuraťa zľahka obalíme v múke a vypražíme z obidvoch strán do zlatista (cca 3 minúty z každej strany).
4 Podávame s ryžou, zeleninou, zemiakmi alebo s hranolkami. Dobrú chuť!
Nutričné hodnoty:
Počet porcií: 4
Kalórií: 267
Hodnota jednej porcie
Tuk: 2 g
Sacharidy: 20 g
Bielkoviny: 28 g