PEČENÁ PRAŽMA S CESNAKOM A CHILLI

Suroviny:
očistená a narezaná pražma 2 (1x150g) ks
čerstvé vetvičky tymianu 4 ks
cesnak nakrájaný na plátky 6 ks
sušené chilli nakrájané na tenké kolieska 1 ks
olivový olej 2 ČL
mleté čierne korenie
soľ
Postup:
Na kuchynskú linku som si položila dva dostatočne veľké kusy alobalu, v ktorom sa budú pražmy piecť.
Obidva kusy pražmy som nasolila a okorenila (aj vnútro). Stred alobalov som si zľahka pokvapkala olivovým olejom a pražmy položila na vrch (vrch pražmy môžete tiež troška potrieť). Do vnútra, aj na vrch som poukladala plátky cesnaku, chilli a vetvičky tymianu.
Z alobalu okolo pražmy som vytvorila "vaničku" (aby vrch bol odokrytý) a položila na plech. Ryby som piekla v predhriatej rúre na 200 stupňov 20 - 25 minút.
Nutričné hodnoty:
1 ks pražmy obsahuje:
KCAL 204
Tuk 7
Bielkoviny 30
Sacharidy 3